ВЕСТИГАЛЕРИЈА

Зејтинлик – Путовање на Крф у организацији Савеза – 2023.

Група потомака Савеза након што је јуче допутовала у Паралију, данас је кренула на обележавање годишњице на Зејтинлику. Тамо су се придружили државној делегацији. Положени су венци на споменкостурницу од стране државних институција, Министарства за рад запошљавање, борачка и социјална питања, МО и ВС председника Скупштине Републике Српске, као и бројних делегација удружања које негују традиције у славу јунацима Великог рата. Наш Савез је представљао најбројније учеснике обе манифестације.

Погледајте и виђење ове посете од стране проф. хаџи Сретена Цветојевића – Цвелета, потпредседник Савеза удружења потомака ратника Србије 1912-1920. и председник Општинске организације Савеза удружења потомака ратника Србије 1912-1920. „Браћа Рибникар“ Љубовија >>>

Након полагања венаца на спомен костурницу на Зејтинлику, сви смо се упутили и на гроб покојног чувара гробља деда Ђорђа Михајловича и тамо му полагањем венаца одали почаст за његов дугогодишњи рад. Након тога смо се после још неколико заједничких фотографија упутили да се спремимо за сутрашњи одлазак на Поликастрон.